Skodborg KFUM Spejder

Canada 2020

Under landslejren 2017 i Sønderborg havde vi i Skodborg gruppe en Canadisk gruppe fra 1ST Mitchell group boende i vores lejr. Vi hørte lidt om hvordan det er at være spejder i Canada, Dette ledte til idéen om at tage til Canada på lejr så vi kunne opleve forskellen.

 

Formål med turen er at give vores spejdere et indblik i hvordan spejder livet er i Canada og give dem en forståelse af hvor forskellige spejderlivet er fra land til land, samtidig vil det give den mulighed for at opleve en anden kultur og livssyn. Hvordan et samfund er opbygning og værdier kan være forskellige selv om de begge er bygget på kristne værdier.

Turen vil være målrettet vores spejdere i alderen 12-20 år. I øjeblikket har vi 20 spejder der er interesseret i at deltage i turen.

Vi planlægger en tur på 14 dage, hvor den første uge skal bruges på at opleve den Canadiske natur og mennesker, vi vil også se om nogle af spejderne kan bo noget af tiden privat ved canadiske spejdere, så de kan opleve hvordan man bor og lever i Canada.

Den sidste uge vil vi deltage i The Great Lakes Jamboree. Link : http://greatlakesjamboree.ca/index.php

Dette er en Canadisk spejderlejr der ligger lidt uden for Toronto, her vil der deltage ca. 500 andre spejdere.

Program : http://greatlakesjamboree.ca/htm/index.php